Over ons

Omnifysio
OmniFysio helpt u vooruit. Ook zonder verwijsbrief van uw huisarts! Wat uw klachten ook zijn, al onze behandelingen zijn erop gericht u bewust te maken van wat u zelf kunt doen om deze te verhelpen. De oplossing van uw klacht heeft u meestal zelf in huis. OmniFysio biedt u de handvatten die u nodig heeft om zelf tot herstel te komen of de vooruitgang te bereiken die u wenst. Kortom: wij helpen u vooruit in uw functioneren op het werk, thuis of in de sport.

OmniFysio is gespecialiseerd in (top)sportblessures, revalidatie na bijvoorbeeld een operatie, stress- en psychische werk gerelateerde klachten, dry needling, langdurige pijnklachten en preventie trainingsprogramma’s voor sporters.

OmniFysio hanteert het volgende stappenplan: aanmelding/screening, lichamelijk onderzoek, het stellen van een diagnose, bespreken van uw behandelplan, behandeling en zo nodig behandelingen aan huis.Omnifysio telt op dit moment twee medewerkers:

Matthijs
Matthijs studeerde in 2004 af als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Vervolgens werkte hij jarenlang als fysiotherapeut bij een praktijk met voornamelijk topsporters. Matthijs is gespecialiseerd in schouder- en sportblessures en sinds 2009 gespecialiseerd in dry-needling. Sinds 2015 is hij lid van schoudernetwerk Zaanstreek. Aangesloten bij het Onconet (revalidatie na kanker). BIG-nummer 99062169604

Nick
Nick studeerde in 2023 af als fysiotherapeut bij Thim van der Laan. Hiervoor werkte hij bijna 15 jaar als docent op een middelbare school. Na een succesvolle stage in Monnickendam met voornamelijk heup-knie en enkel patiënten is hij terug in Wormer waar hij al eerder stage liep.
Nick heeft kort geleden de cursus medical-taping gevolgd en wil zich verder ontwikkelen als allround fysiotherapeut. BIG-nummer 29933908504

KNGF, BIG en het CKR
Wij staan ingeschreven in het wettelijke BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en het CKR (Centraal Kwaliteits Register). Vanuit de beroepsorganisatie, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), wordt een actief beleid gevoerd om de kwaliteit van fysiotherapie verder te verhogen. Daarbij kunt u denken aan gedragsregels, richtlijnen voor behandelingen, een wettelijke klachtenprocedure en wetenschappelijk onderzoek. Alle fysiotherapeuten die binnen onze praktijk werkzaam zijn, zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister van het KNGF. Zij volgen extra opleidingen en houden hun vakkennis bij door nascholing.