Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

(Sport)Blessures

OmniFysio zorgt voor gerichte, sport-specifieke behandeling en begeleiding. In onze trainingsruimte zijn alle benodigde faciliteiten daarvoor aanwezig. Ook adviseren wij hoe u ondanks uw (sport)blessure zo fit mogelijk kunt blijven.

Sportbegeleiding

Veel mensen willen wel sporten of bewegen, maar weten niet goed hoe ze moeten beginnen. Misschien is het lang geleden dat u voor het laatst heeft gesport, bent u in de loop van de tijd zwaarder geworden of is sporten door een handicap of chronische ziekte nu eenmaal niet zo vanzelfsprekend. OmniFysio helpt u de draad weer op te pakken en adviseert u welke sportieve activiteiten het best bij u passen. Zo krijgt u weer vertrouwen in uw lichaam en bouwt u uw conditie op een verantwoorde manier op. En niet te vergeten: u krijgt weer plezier in bewegen!

Advies bij fysieke ‘valkuilen’

Ben ik wel goed bezig? Een vraag die menig sporter zich stelt. Train ik wel effectief? Heb ik wel de juiste schoenen? Doe ik er verstandig aan mijn knie in te tapen? OmniFysio adviseert u deskundig over alle fysieke ‘valkuilen’ én mogelijkheden in uw sport.

Omnifysio meet onder meer uw:

  • conditieniveau
  • gewicht en lengte
  • vetpercentage
  • bloeddruk

Tevens biedt Omnifysio krachttraining, welke bestaat uit een ‘ketentraining’ waarbij niet alleen het geblesseerde gebied wordt getraind, maar ook de spieren en gewrichten eromheen. Zo wordt de gehele keten sterker en de kans op terugkerende blessures kleiner. Aan de hand van de resultaten en uw specifieke wensen stellen we vervolgens een individueel trainingsprogramma op.

OmniFysio heeft een samenwerking met WSV’30 en houdt wekelijks een gratis blessurespreekuur op het WSV‘30 complex. Hier kunnen alle leden van WSV’30 terecht voor een deskundig advies bij blessures, op dinsdag en donderdag om 19.00.

Neem contact op